15/2/12

ΛΟΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ


Διαλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν, εκείνο, δηλαδή, που ανταποκρίνεται στον τύπο των μαλλιών σας.Εάν δεν ξέρετε τον τύπο των μαλλιων σας ρωτήστε τον κομμώτη σας. Η άποψη που ακούγεται πως το τακτικό λούσιμο δεν ωφελεί είναι μύθος. Μ' ένα ήπιο σαμπουάν για καθημερινή χρήση, μπορείτε να λούζεστε όσο συχνά επιθυμείτε, χωρίς το φόβο μήπως ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας.Αφού βρέξετε τα μαλλιά σας, απλώστε ένα ενυδατικό σαμπουάν.
Ξεκινήστε το λούσιμο με απαλές κινήσεις, και απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας .
 Ξεβγάλτε πολύ καλά με χλιαρό νερό, μέχρι να φύγει όλο το σαμπουάν.
Να θυμάστε ότι το καλό ξέβγαλμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς βοηθάει τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Προτιμήστε το τελευταίο ξέβγαλμα να είναι με κρύο νερό, γιατί βοηθά να κλείσουν οι πόροι της τρίχας και να διατηρηθεί η λάμψη των μαλλιών.

 Κατόπιν, απλώστε μαλακτική κρέμα στις άκρες,για τους κύριους ή κυρίες που έχουν μακρυά μαλλιά, οπου κοντρολάρη το φριζάρισμα,μειώνει τον ογκο και κάνει τα μαλλιά σας πιο απαλά.
Αποφύγετε να λούζετε τα βαμμένα μαλλιά με σκληρά σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνετε το ξεθώριασμα.
Χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα λάμψης όπως μάσκες, και σπρέι. Προσέξτε τη διατροφή σας! Οι κακές διατροφικές συνήθειες έχουν ασχημο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.
 Ζητήστε μας να σας δώσούμε θεραπείες που θα κάνετε σε τακτά διαστήματα, είτε μόνες στο σπίτι είτε στο κομμωτήριο, για να ενισχύσετε τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger